About

Remco Smits

Hoi! Ik ben Remco Smits, fotograaf en videograaf met een passie voor sport en in het bijzonder voor mountainbiken en wielrennen. Eigenlijk gewoon alles wat met snelheid te maken heeft.

Na een professionele fiets carrière van 6 jaar heb ik in 2019 het besluit genomen meer tijd en energie te steken in het vastleggen van deze prachtige sport, vanaf de zijlijn. En dit is niet onopgemerkt gebleven! Ik heb al een reportage kunnen maken voor het OCMT, tijdens het NK Mountainbiken in 2019.
Ik heb niet alleen skills met een camera voor foto & video-shoots. Ik kan je ook helpen met het vinden van de beste manier(en) voor het posten en de juiste kanalen om hiervoor in te zetten. Ook help ik je graag met het ontwerpen/inrichten van je social media-kanalen, zodat jouw content eruit springt in die eindeloze tijdlijnen van je doelgroep. Zo goed als alles om jouw product, event of dienst zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Natuurlijk heb je invloed en inzicht gedurende het hele proces. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent.
Dus van het vastleggen en op je tijdlijn zetten van spetterende content, tot het professioneel grafisch ontwerpen van bijvoorbeeld logo’s en/of banners. Met kennis van het hele proces kan ik u de beste service bieden voor al u producties en grafische opdrachten.
Overtuigd? Mooi, neem hier contact met me op!

Skills

Mijn kennis van de sport gebruik ik nu om het moment vast te leggen

Alleen maar een knopje indrukken en op de “de automatische stand” daar haal ik niet de voldoening uit.
Ik wil juiste de sprekende content creëren waar jij later op terug kijk.
Meer dan alleen een knopje indrukken, ik haal alles uit de kast om in de juiste situatie de juiste foto te maken, van een “panning” shot tot de emoties van de atleten daar doe ik het voor.