BCN – CycleXperience

Written By :

Category :

Freelance filmmaker, Photography

Posted On :

Share This :

Met elf Nederlandse titels, vier Europese titels, één wereldtitel en drie eindzeges in de Wereldbeker is Daphny van den Brand één van de meest succesvolle veldrijdsters van Nederland. Zij is tevens één van de pioniers geweest in het vrouwen veldrijden en heeft daarmee het pad geëffend voor hedendaagse toppers als Fem van Empel, Puck Pieterse en Shirin van Anrooij.

Met de Brabant Cycling Network Businessclub waren wij op 21 november te gast bij cycleXperience, de schitterende wielerzaak van Daphny en haar man Johan van de Ven in Uden. Een snoepwinkel voor sportieve wielrenners.

Uiteraard werd er weer gefietst, zowel op de weg als in het veld. Bij terugkomst stond er een heerlijk Italiaans buffet klaar, gevolgd door een interessante presentatie van Jeroen van Dinther RMT/RT van Bernheze Makelaars en een vraaggesprek met Daphny en Johan. Daarna werd nog gezellig een drankje gedaan en nagepraat.

Dankjewel Johan en Jeroen voor de prettige samenwerking in de voorbereiding! De prachtige foto’s en video zijn gemaakt door remcosmits.nl

Via deze link kun je alle foto’s inkijken en eventueel downloaden.